VIDEO: Frenkie ft. Kontra – Gdje god su moji

Frenkie je danas predstavio svoj novi single i video spot te time najavio početak promotivne faze svog novog albuma Reexperience. Frenkie se na pozornicu vraća dvije godine nakon svog najuspješnijeg albuma Troyanac te zajedničkog ep-a DNA koji je radio sa producentom Billainom.

Njegova nova pjesma „Gdje god su moji“ nam donosi starog energičnog Frenkija kojeg je publika i pomalo poželjela. Kao gost mu se ovaj put pridružio dugogodišnji prijatelj i kolega Kontra a za produkciju je ponovo bio zadužen Billain. U svom klasičnom hip hop stilu Frenkie, Kontra i Billain ponovo dokazuju da zasluženo pripadaju u sami vrh hip hop elite i sa „Gdje god su moji“ donose klubsku bombu koja će na svakom koncertu izazivati opći lom. Video spot potpisuje sarajevska produkcijaska kuća Pro.ba, režiju Nermin Hamzagić a pored pomenutog trojca tu su i Edo Maajka kao i dj Soul. Dakle cijela Fm Jam ekipa na jednom mjestu…

„U videu smo pokušali da prikažemo prošlu godinu koja je za nas bila itekako burna. Tu su brojna putovanja, nastupi, među kojim je i meni najdraži sa sarajevskom filhramonijom,  snimanje našeg filma Soul Train, pa sve do rada na ovom albumu“, izjavio je Frenkie.