Sassja nominovana za MTV Best Adria Act 2015

MTV je danas objavio imena nominiranih za 2015 MTV EMA, godišnju dodjelu nagrada koja slavi najaktualnije izvođače sa svih strana svijeta.

Glasovima publike, Sassja je osvojila Wild Card nominaciju i time postala jedna od pet nominiranih za MTV Best Adria Act 2015. “Ovolika podrška mase me oduševljava. Cijela godina je nevjerojatno sretna i konačna nominacija je baš preslatka jagoda na vrhu ovogodišnje torte. Divno je vidjeti moje ime uz imena ovakvih legendi, to mi je već neka nagrada”, izjavila je Sassja saznavši vijest o nominaciji.

Sassja je tekstopisac i jedna od rijetkih ženskih MC-a u regiji. U martu ove godine izdala je svoj prvi album “Taktički Praktično” za diskografsku kuću Menart, a izdanje je odjeknulo među publikom i kritičarima te sada već ostavilo neizbrisivi trag na regionalnoj sceni.  “Etikete”, najavni singl albuma snimljen je u duetu s Remi iz Elementala i ubrzano se približava prvom milionu pregleda na Youtubeu te tako “izaziva” uspjeh prvog singla “Clash”. Video za treći singl s albuma “Za Raju” doživio je MTV premijeru.

Već dobro poznato zagrebačko Gričevanje, ove će godine svojim nastupom 4. oktobra zatvoriti upravo Sassja nakon čega prva žena FMJAM-a, odlazi u Rijeku gdje će nastupati na trećem Roots Vibez-u 17. oktobra.