Atraktivna lokacija: Pogledajte FM Jam video iz Los Angelesa

Nakon završenog prvog dijela snimanja novog albuma u Red Bull Music studiju, Frenkie, Kontra i Indigo svoje vrijeme u Los Angelesu koriste i za snimanje spotova za dolazeće singlove.

Prelijepe lokacije svjetske filmske prijestolnice sada postaju pozornica Fm Jam ekipe, koja ovih dana boravi u toploj i prelijepoj Californiji.

Hollywood Boulevard, Venice Beach, Santa Monica neke su od lokacija na kojima je trenutno u toku snimanje novog materijala. Domaća hip hop ekipa nije zaobišla ni Hollywood Hills, gdje su ih u kući sa pogledom na cijeli Los Angeles dočekali američki biznismeni bh. korijena Fuji Avdić i Sedin Salihović, kao i domaći hip hop producent sa američkom adresom, King Mire.

Posjetu ovoj atraktivnoj lokaciji iskoristili su da nam u svom stilu prenesu atmosferu koju ovih dana doživljavaju. Brzi automobili, brda iznad Hollywooda, suncem okupani Los Angeles, predstavili su u šaljivom video uratku “FM Jam Cribs at Hollywood Hills“. DJ Soul vodi ekipu kroz ovaj zanimljivi video snimljen na jednom od brda iznad Hollywooda.

Nakon ovog videa, ekipa je otputovala u Las Vegas gdje su također snimali muzičke video spotove, a također su snimali i u pustinji između Las Vegasa i Los Angelesa. Nakon snimanja video materijala krajem sedmice se vraćaju ponovo u Red Bull Music Studio gdje će raditi finalni mix, zadnje korekcije i na kraju mastering njihovog novog albuma.