Audiovizuelni spektakl: Fm Jam slavi 18. rođendan u Sarajevu

Nakon proslave 18. rođendana u Tuzli, Fm Jam ekipa slavlje nastavlja u Sarajevu. Za ovu priliku udružili su snage sa Pal-E AV, koji će još jednom amfiteatar Doma mladih preurediti u plesni podij dostojan svjetskih metropola.

Specijalno izdanje Fmjam Black Friday zabave će se odvijati kako na plesnom podiju, tako i putem mapiranih video projekcija u posebno preuređenom prostoru, te na hologramskim platnima. Na rođendansku proslavu Fm Jam dovodi DJ-e koji će publici pripremiti preko 5 sati plesa uz Hip Hop, R&B, Trap, Bass, D&B.

DJ SOUL – Osnivač Fm Jam-a i oficijelni DJ Ede Maajke, Frenkija, Sassje i član Baga Sounda. Ovaj put Soul nam donosi audio vizuelni set u mješavini Hip Hop, R&B, Dancehall i Bass ritmova.

Indigo – Sve popularniji DJ i producent, naročito energičnog stila koji se kreće od Hip Hop-a, preko Drum & Bass-a do raznih stilova Bass i elektronske muzike. Indigo je pored albuma putanja nedavno u Japanu producirao zajednički album Egzil sa Frenkijem i Kontrom.

Kontra i Merakoon – Dvojac kojeg poznajemo i pod imenom Insani u Membrani dolaze sa b2b Hip Hop i R&B setom. Merakoon je vrsni DJ i poznavatelj Hip Hop muzike, a radi i na vlastitoj produkciji te priprema produkcijski album za sljedeću godinu. Kontra pored toga što spada u najkvalitetnije repere Balkana, svoje DJ setove bazira na aktuelnim Hip Hop izdanjima.

Ulaznice su u pretprodaji na prodajnim mjestima plato Skenderija i BKC. Cijena ulaznica u pretprodaji je 10,00 KM, dok je na dan partya 15, 00 KM. Organizatori vas pozivaju da svoje ulaznice nabavite na vrijeme.