Đe će ko!? – Prvi video sa Egzila je vani

Frenkie, Kontra, Indigo predstavljaju novi singl “Đe Će Ko” kao najavu predstojećeg albuma “Egzil”!

Ova pjesma predstavlja energičnu pripremu pred muzičko uzletanje, dok stih “pusti da bas drobi” savršeno opisuje flow bombastičnog singla. “Đe Će Ko” je stvorena za odjekivanje iz kola, spavaćih soba i žurki. Produkcija iza koje stoji Indigo je izuzetno inventivna, a Frenkie i Kontra zvuče agresivno i samouvjereno. Na pjesmi gostuje i DJ Soul, koji je zadužen za scratch na ovom singleu i ostatku albuma, dok je za video kreirao Mario Ilić.

Malo više od godinu dana nakon izlaska hit albuma “Putanja”, Frenkie, Kontra, Indigo se vraćaju i donose nam 13 novih pjesama na zajedničkom ostvarenju Egzil. Proces kreiranja muzike i tekstova za ovaj album je trajao godinu dana, a snimljen, miksan i masterovan je samo 5 dana u Red Bull studiju u Tokiju. Sve pjesme, snimljene u Japanu, odišu izuzetnom energijom. Njima predvodi “Đe Će Ko”, pjesma koja funkcioniše kao eksplozivan početak putovanja u svijet koji je ‘’Egzil’’ izgradio.

Album ’’Egzil’’ je od danas dostupan u digitalnoj pretprodaji na servisima Google Play, Amazon i iTunes. PREORDER NA LINKU https://fmjam.lnk.to/Egzil