Frenkie, Kontra i Indigo iz Hollywooda donose novu pjesmu i spot “Mosh Pit”

Uvod u novi album “20/20“, koji je već od danas dostupan u pretprodaji, Frenkie, Kontra, Indigo donose u vidu novog singla pod nazivom “Mosh Pit“, a koji su danas predstavili svojoj mnogobrojnoj publici.

“Moćna, dinamična numera savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slenga sa prepoznatljivim američkim bitom i to je upravo ono što nas na novom izdanju očekuje. Album smo snimali u Red Bull studiju, ovog puta u sunčanom Los Anđelesu”, kaže ovaj trojac dodajući da su na ovaj način zadržali karakteristike svoje muzike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i sagledavanjem jednog novog svijeta, iz njegovog epicentra.

Numera i spot “Mosh Pit“ muzički i vizuelno oslikavaju upravo ovakav doživljaj. “Mosh Pit“ predstavlja smjenjivanje energija i vještina Kontre i Frenkija u pratnji masnog i modernog Indigovog bita, koji opet sadrži neke fundamentalne elemente repa, od kojih vam glava sama počne klimati, kažu reperi.

“U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične (Kalifornija i Nevada) i, naravno, imamo jedan Kadilak kako i dolikuje na tim mjestima“, objašnjavaju.

Singl “Mosh Pit“ je prva digitalno dostupna numera sa predstojećeg albuma “20/20“ u izdanju Universal Music Serbia, koji je već od danas u pretprodaji na svim dostupnim servisima, a njegov zvaničan izlazak očekuje nas 20. decembra.

“20/20 je jedan album pun energije uz koji se možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće jer je pun poruka i fazona koje vam možda promaknu prvi put, pa morate na njih da se vratite. Do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do poslednje trake. Bićemo iskreni – jedva čekamo da čujemo reakcije“, najavljuju Frenkie, Kontra, Indigo.

Novo izdanje stiže tačno dvije godine nakon albuma “Egzil“ koji su snimali 2017. godine u Japanu i od tada postaje zapaženo djelo regionalne hip hop scene. Dostupno je na servisima Deezer i Google play, kao i širom svijeta u svim digitalnim prodavnicama.