Frenkie objavio videospot za “Malkice”

Po prvi put u svojoj karijeri, Frenkie pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo.

Nakon što su nedavno fanove razveselili s videospotom za pjesmu “Viša srednja klasa”, Frenkie, Kontra i Indigo ne miruju ni tijekom ljeta. Tako su danas objavili novi, šesti po redu videospot sa zajedničkog albuma “Putanja“.
Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo – u pjesmi i videospotu za pjesmu “Malkice”. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa, a dostupan je na službenom FMJAM YouTube/Vevo kanalu:

“Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako lična, po prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa kćerkama!”, otkrio je Frenkie.

Frenkie, Kontra i Indigo uveliko rade na nastavku zajedničkog albuma “Putanja”. Plan je da u septembru uđu u studio, i kao i prošli put, u par dana snime cijeli album. Gdje će se nastavak snimati nisu htjeli otkriti, ali s obzirom da se “Putanja” snimala u Berlinu, za očekivati je i da nastavak bude realiziran na posebnoj lokaciji.

Za daljnje novosti i informacije pratite FMJAM trojac na društvenim mrežama, a album je dostupan na digitalnim muzičkim platformama i u CD shopovima:
https://fmjam.lnk.to/Putanja