FM Jam ekipa o novom albumu: Indigova Victoria donosi zvuk iz budućnosti!


Nekoliko dana nakon objave novog Indigovog albuma Victoria, i dalje stižu pozitivne kritike i recenzije, kako od stručnjaka tako i od publike. Neki od najvećih muzičkih recenzenata regije svrstali su ovo izdanje u sami svjetski vrh muzičke produkcije, a Indigu predviđaju blistavu budućnost u nastavku karijere.

Govoreći o albumu, ovaj domaći producent je pojasnio zašto je produkcija albuma trajala oko tri godine, a osvrnuo se i na to kako je od pretežno hip hop producenta došao do toga da objavi vanžanrovski album.

Njegove muzičke kolege iz Fm Jam-a i najbliži prijatelji, Frenkie i DJ Soul, također su dali svoje utiske o albumu Victoria. Frenkie Indiga opisuje kao izuzetno vrijednog i predanog muzičara, koji nijednog trenutka ne gubi fokus, i uvijek je koncentrisan na maksimalan kvalitet, ali i o tome kako je uz njega i on dobio novi elan za stvaranje muzike. DJ Soul se prisjetio prvih kontakata sa Indigom, te kako je uočio vanredni talenat koji posjeduje kao DJ i producent, te se složio sa recenzijama koje Victoriu nazivaju muzičkim ostvarenjem iz budućnosti.

Indigo je još jednom iskoristio priliku da najavi kako je u pripremi i jedinstveni audiovizuelni projekat vezan za album u saradnji sa Red Bullom i Goethe institutom BiH, o kojem ćemo uskoro saznati više detalja.