Sassja predstavila novi video spot za pjesmu “S Njom”

Sa aktuelnog albuma No Problemo Sassja nam predstavlja i šesti video spot. Nakon pjesama Njemica, Ništa, No Problemo, Beton i Stube, na ekrane nam stiže i video za pjesmu “S Njom”

Pisanje ovog teksta mi je baš bila neka vrsta samoliječenja i terapije pa mi pjesma puno znači”, izjavila je Sassja prilikom najave spota. “Ova pjesma nastala je kao kolaboracija sa jednim dijelom grupe Elemental. Gitaru je odsvirao Erol Zejnilović, a muziku i aranžman napravio Ante Zvonimir Stamać.” 

Sassja nam je već ranije dala do znanja da sa albuma možemo očekivati još video spotova, a najočekivaniji je svakako onaj za pjesmu “Savana” sa Darkom Rundekom. Video je kao i prethodne radio Jasmin Jatić za Level Media Design, te se nastavila njihova uspješna suradnja. Trenutno su u pripremi i naredni Sassjini koncerti, a izdvaja se njen povratak u zagrebački Vintage Industrial Bar 09. marta, gdje je prije dvije godine održala veoma zapažen koncert.  Kao predgrupa će nastupiti djevojke iz eksperimentalnog elektro hip hop dua Playground Hustle iz Zagreba.