Bratmoi Remix ft. Edo Maajka & Juice – Frenkie, Kontra, Indigo

Frenkie, Kontra i Indigo su prošle godine predstavili svoje zajedničko studijsko izdanje – album „Putanja“, s kojeg se posebno istaknula pjesma „bratmoi“ feat. Shtuka, koja je ubrzo postala i favorit publike. Ovom prilikom predstavljaju remix pjesme, u kojem se kao posebni gosti pojavljuju Edo Maajka &Juice!

Remix je dostupan putem Deezer i Google Play digitalnih servisa: https://fmjam.lnk.to/bratmoirmx

Universal Music vam povodom izlaska remixa poklanja 2x CD Putanja. Za nagradnu igru KLIKNI OVDJE.

 
„Na ideju da napravimo Bratmoi remix došli smo pred 17. rođendan FMJAM-a. Razmišljali smo koja je to pjesma obilježila našu prošlu godinu i zaključili smo da je to definitivno Bratmoi. Kako bi je dodatno začinili na remix smo pozvali Edu i Juica, koji se kratko pojavljuje na Putanji. Tako da se krug braće proširio na dvije legende.“, otkrio je Frenkie.

O ideji ove suradnje i remixu pjesme par riječi otkrio je i Kontra: „Bratmoi remix je nastao tako što smo napravili logičan potez i dvojicu braće ugostili na remixu, da upotpune priču. Također nam je bilo zadovoljstvo spojiti Juice-a i Edo Maajku na jednoj pjesmi što je možda nekim zvučalo suludo, a nama je genijalno. Tema bratstva i bratimljenja je neiscrpna, u nju se svašta može strpati kada je riječ o slengu i običajima širom Balkana, a remix pjesme to dokazuje.“

Originalna verzija pjesme „Bratmoi“ feat. Shtuka od ranije plovi radijskim eterom, a dostupan je i prateći videospot, snimljen u The Brew Pub-u u  Sarajevu, u režiji Bojana Stojčića i kamerom Amera Privlake.

Album „Putanja“ dostupan je putem Deezera i Google Playa, kao i u fizičkom obliku, u svim prepoznatljivim CD shopovima:

Album možete nabaviti na sljedećem linku:

https://fmjam.lnk.to/Putanja