Sve može: Frenkie i Ryker predstavili novu pjesmu

„Sve može“ poručuju najpopularniji bh. reper Frenkie i nova uzdanica bh. rep scene Mak Šćeta Ryker, u novoj, istoimenoj pjesmi koja je objavljena danas. „Sve može“ kolaboracija je nastala u okviru muzičkog izazova „Tuborg: Are you open to challenge“ za koju je urađen i video spot.

„To je energična i reprezent numera koja će se sigurno slušati u klubovima. Drago mi je da sam ponovo imao priliku raditi sa Tuborgom, jer svaka dosadašnja saradnja se pokazala uspješnom. Kada sam se našao u studiju sa pobjednikom vidio sam koliko je talentovan, sviđa mi se pravac koji je odabrao – moderni rep, i pohvalno je što to radi zaista kvalitetno“ izjavio je Adnan Hamidović Frenkie.

U ovom zanimljivom izazovu zadatak je bio završiti pjesmu, čiji je početak i refren napisao Frenkie, i to na način da se na zadani beat napišu i odrepaju nove rime. Nagrada za pobjednika bilo je snimanje pjesme i spota sa Frenkijem, a Mak Šćeta Ryker je odabran kao pobjednik između 100 prijavljenih.

Tuborg, brend, koji inače podržava rad mladih muzičara regiona, organizacijom ovog takmičenja tako je dao novi podstrek za stvaralaštvo onima koji uživaju u rep muzici.

„Jedinstvenu priliku da radim sa jednim od najboljih repera na Balkanu nisam smio propustiti. Nastupam kao nezavisan umjetnik, na sceni gdje se vrlo teško probiti, a pogotovo osigurati budžet za spotove i veoma sam zahvalan ekipi Tuborga na prilici da pokažem šta mogu. Raditi sa Frenkijem je bilo odlično iskustvo, nadam se da će i publika biti oduševljena pjesmom koliko smo i mi“, kazao je Mak Šćeta.