VIDEO: Frenkie, Kontra, Indigo – Tupakamaru

Nakon što je od njihovog zadnjeg video spota prošlo par mjeseci FM Jam trojac se javlja sa novim materijalom. Ponovo su udružili snage sa starim prijateljem Adnanom Huremovićem i publici predstavili bombastičan video spot za pjesmu Tupakamaru.

Frenkie, Kontra i Indigo su sa pomenutim režiserom surađivali na spotovima Malkice te Viša srednja klasa, i tada je postalo jasno da su savršen spoj. Novi video spot je sniman u Tuzli i kao i pjesma predstavlja omaž legendarnom reperu Tupac-u. Pored hip hop tria u spotu se pojavljuje Marija Ćurčić te plesačice iz udruženja Groove i Twerkout by Unja.

Ovo je nakon regionalnog hita „Đe će ko“ drugi video spot sa albuma Egzil a ekipa od izlaska albuma nije stala sa promocijama i koncertima. „Imali smo dugu pauzu nakon „Đe će ko“ i drago nam je što publici možemo predstaviti novi video uradak. Moramo ovdje pohvaliti našeg režisera i zahvaliti se na savršenoj organizaciji i realizaciji video spota, zaista smo uživali na setu. Tupakamaru je klupska pjesma, samim tim i video spot ide u tom smjeru. Gledaoci će u par kadrova prepoznati reference na legendarne fotografije Tupac-a čime smo mu odali počast. Također veliko hvala prelijepim djevojkama koje su plesnom koreografijom učinile da video izgleda još bolje“.